Aspergeverkoop 8 mei 2021 te Zeist

Asperge actie in Zeist

De Lions Club Venray voert – in samenwerking met Lions Club Zeist  - dit jaar de asperge verkoop actie om het vriendenprogramma van het Daan Theeuwes Fonds een extra impuls te kunnen geven.
Daarnaast steunt Lions Club Zeist zorginstelling Abrona.
Zo worden de lekkerste, meest verse asperges uit Limburg verkocht. Een actie die extra steun geeft aan beide zorginstellingen, die uw hulp juist in deze Corona-tijd hard nodig hebben! 

Goede doel
Het vriendenprogramma van het Daan Theeuwes Fonds voor jongeren met zeer ernstig niet-aangeboren hersenletsel richt zich op de verandering in de relatie met familie en vrienden, waardoor de jongere niet als patiënt wordt gezien, maar gewoon erbij hoort.

 

Wanneer en waar kun je het pakket afhalen?
Alle bestellingen kunnen Corona-veilig worden afgehaald op 8 mei tussen 10.00 uur en 13.00 uur bij de Oosterkerk aan de Oude Woudenbergseweg 44 te Zeist, waar ruime parkeerruimte is en ook voorgereden kan worden.

Tot wanneer kan ik bestellen?
Pakketten en schalen zijn tot uiterlijk 2 mei 18.00 uur te bestellen. Asperges ongeschild tot uiterlijk donderdag 6 mei 18.00 uur.

Wat kan ik bestellen?

2) Asperges, ongeschild, per 1 kg - € 11,-: zie bestellijst onderaan deze pagina

Hoe kan ik bestellen?
Helaas kunt u niet alles in één keer bestellen. Voor asperges kiest u 2)
Nadat u een keus gemaakt heeft selecteert u het bedrag in onderstaand bestelformulier. 

LET OP: het bestellen van het juiste aantal kg asperges gaat door middel van het kiezen van het correcte bedrag.
In het opmerkingenveld kunt u uw keuze noteren.

Vergeet niet om uw e-mailadres in te vullen voor de bevestiging van de bestelling. Na bestelling en betaling ontvangt U binnen enkele dagen via e-mail een bevestiging van uw bestelling (vul daarvoor uw e-mailadres in!).   

Bestel eenvoudig door het verschuldigde bedrag via de betaallink (button 'Verder') naar iDeal over te maken en de gevraagde gegevens in te vullen. 

Eenvoudig betalen