Lionsclub Venray

Genieten van andere werelden!

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Welkom bij Lions Club Venray

Geef en Eet met je Hart!

E-mailadres Afdrukken PDF

'Geef en Eet met je Hart! Samen ben je niet alleen.'

Onder dit motto verbindt Lions Club Venray zich aan een goed doel: het verzorgen van een kerstdiner voor oudere en eenzame mensen.

Lees meer...
 

Luitenant-kolonel en Lion

E-mailadres Afdrukken PDF

Lion Harrie Linssen in het Lions Magazine. Lees hier het artikel.

 

Bestuur 2015-2016

E-mailadres Afdrukken PDF

 

Peace Poster 2015 prijsuitreiking

E-mailadres Afdrukken PDF

In het Theehuis van het Odapark in Venray vond op 11 november de prijsuitreiking van de door Lions Club Venray georganiseerde Peace Poster wedstrijd plaats.

De winnaar was Wies Verstraelen van basisschool Petrus Banden in Venray. De tweede prijs ging naar Bente Zanders van basisschool EigenWijs en Nienke Vermeulen van basisschool De Klimboom ontving de derde prijs. De publieksprijs was voor Loïs Robben van basisschool De Toverbal. Lees hier het verslag door Nieuwsblad Peel en Maas uit Venray.

Burgemeester Hans Gilissen reikte de prijzen uit en schreef hierover op Facebook:

"Vanmiddag mocht ik in het Odapark, centrum voor hedendaagse kunstVenray de prijzen uitreiken aan de winnaars van de Vredestekening-wedstrijd. Wat een prachtige en toepasselijke kunstwerken. Zeker in het licht van de actualiteit zijn de tekeningen ontroerend en hartverwarmend. En er was ook nog eens muziek van drie supergoede saxofonisten."

 

Peace Poster 2015: Share Peace

E-mailadres Afdrukken PDF

Foto: Henk Lammen

Share Peace (Deel vrede met elkaar) is het thema van de Internationale Vredesposterwedstrijd (Peace Poster 2015), gehouden door de wereldwijde organisatie van Lions Clubs. Kinderen van de groepen 7 en of 8 van de basisscholen uit de gemeente Venray doen mee aan deze jaarlijkse vredesposterwedstrijd. “In juli worden alle basisscholen in de gemeente aangeschreven om de kinderen te stimuleren mee te doen aan de wedstrijd. We hopen dat we, net als in de voorgaande jaren, weer vele mooie inzendingen mogen ontvangen”, aldus Albert Pelser van de Venrayse Lions-afdeling. Lees hier het volledige artikel uit Nieuwsblad Peel en Maas.

 


Pagina 4 van 5

Login voor leden


Wie is er online

We hebben 9 gasten online

Nieuwsarchief

Peace Poster

IMG_2162.jpg